2020 YILINDA GİDİLEBİLECEK EN İYİ 10 BALAYI YERİ

Bir ömür boyu sürecek maceraya hazır mısın?

2020 nin En iyi balayı yerlerini sizin için hazırladım.

Birçok balayı yeri gerçekten zaman testini geçip yıllarca popüler kalırken, Hawaii, İtalya, Fransa, Yunanistan, Tahiti Adaları gibi yerler 2020 yılında balayı talepleri artmaya başladı bile.

Bunun büyük bir kısmı Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında bir tür gezintiye yol açan paylaşım dalgası sayesinde. Yıllar önce, bu destinasyonların birçoğu duyulmamıştı (görünmeden bahsetmiyorum bile), günümüzde varlıklarının bilgisi internet dalgaları arasında orman yangını gibi yayılıyor.

Tek bedene uyan herkese uygun bir balayı yoktur ve şimdi, her zamankinden daha fazla seçenekle birlikte, her balayı çiftin özel ilgi ve isteklerine göre uyarlanabilir.

Sadece hedefle de ilgili değil son zamanlarda çiftlerin de balayı tarzlarını değiştirdiğini fark ettim.

Daha fazla çift, balayılarını ertelemeyi ve doğrudan düğünden sonra 6 aylığına bir yıllığına ertelemeyi tercih ediyor, böylece zaman ve parayı ya da belirli bir mevsim boyunca seyahat edebiliyorlar .

“Bir çiftin balayı için seyahat etmek istediği yer, sadece evlendikleri yılın zamanı ile aynı hizada değilse, birkaç ay bekleyebilir ve hava ve mevsim o hedef için mükemmel olduğunda gidebilirler.

Yaklaşan seyahatinizi planlamanın ortasındaysanız, işte 2020 yılı için en çok rağbet gören balayı  yerleri.

İtalya

İtalya’nın en eski, en eski masalı ülkesinde balayı hiç modası geçmez. Her zamanki gibi popüler, ancak seyahat acenteleri 2020’deki balayı hedefine gelen ziyaretçilerin farklı şeyler yaptıklarını fark ediyorlar. Birincisi ve en önemlisi, büyük kalabalıklar ve yüksek fiyatları önlemek için kapalı aylar Nisan, Mayıs, Eylül, Ekim seyahat etmeyi seçiyorlar.

Antarktika

Geçtiğimiz yıllarda, bu, özellikle soğuk hava dikkate alındığında, konuşmak için bir sıcak nokta değildi. Ancak, son yıllarda, yedinci kıta balayı çiftleri için daha arzu edilen bir hedef haline gelmiştir.

Yunanistan

Balayı çiftler ; Paros, Milos veya Naxos’ta muhteşemin plajları, , lüks ile daha yerel bir balıkçı köyü deneyimi olan Mykonos’ta bir dizi çarpıcı plaj, inanılmaz restoran ve muhteşem bir manzarayı seçebilirler.

Mykonos 2020 nin şimdiden top yerleri arasına girdi bile.

Güney Afrika

Güney Afrika gibi egzotik, uzak noktalar daha popüler hale gelmeye başladı Ve kesinlikle akıllıca bir karar, aslında, macera, heyecan, vahşi yaşam, muhteşem manzara ve canlı bir kültür bekleyebileceğinizden. “Güney Afrika’da, Kenya’daki sıcak hava balonlarından, safari Kruger Ulusal Parkı’na gidiyor, Victoria Şelaleleri tarafından atlıyor, Cape Point’te köpekbalıkları ile dalış yapıyor, şarap bahçelerinde en iyi Güney Afrika şaraplarını tadarak küçük bir eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Maldivler

Laccadive Denizi’ndeki güneybatı Hindistan kıyılarında bir ada zinciri olan Maldivler’de lüks bir balayı ile birleşen bakir, kumsal kaplı okyanusların tadını çıkarmalısınız.

Geleneksel bir dhoni’de yapılacak özel bir balık avlama gezisinden, dünyaca ünlü tüplü dalışa ve gün batımı yelkenine kadar, balayı planlayıcınız İsmail Kaymaz ile ilgi alanınıza uygun özel bir güzergah oluşturabilirsiniz.

Hawaii

Asla modası geçmemiş gibi görünen bir klasik , çiftler hala Hawaii adalarına akın ediyorlar (tıpkı ebeveynlerinin yaptığı gibi).

Maui’de iken, adada bir helikopter turu ve bir gün batımı yelkeni veya bir gündoğumu gezisinin tadını çıkarmasını öneririm.

Bali

Geçmiş nesiller içinde daha az keşfedilen Bali, huzur ve dikkat çekici, stressiz havası sayesinde 2020 çiftler için arzu edilen bir balayı merkezi.

Volkanları ve dağları nedeniyle, Bali, mutfağa özgü benzersiz ve taze malzemelerle sonuçlanan çok zengin bir tarım pazarına sahip.

Bali, Kuta’dan Legian Plajı’na ve Jimbaran Körfezi’ne kadar güzel plajlara sahiptir.

Avustralya

Her zaman bir gezintiye çıkmak istemeniz durumunda, balayınız kesinlikle Avustralya’da olmalıdır.

Ülkeyi karadan, havadan veya dalış turlarından görseniz bile, Avustralya her köşesinde keşfedilecek hazinelerle doludur

Ülke en gelişmiş şehirlere sahip, kendine özgü bir kültürü olan, doğal güzellik ve macera olanakları bol ve tropik yağmur ormanları olan ve mercan resiflerinden Avustralya Outback’in kuru çölüne kadar uzanan muhteşem bir balayı destinasyonudur.

Karayipler

Karayip adalarını düşünüyorsanız, yerlilerin 365 plajı olduğunu iddia eden Antigua’ya yılın her günü için bir göz atın.

Kendi başınıza keşif yapmak genellikle güvenli ve kolaydır.

 

Tayland

Tayland 2020 yılının balayı merkezlerinin başında geliyor.

Tipik balayı rotası haline gelen bu ülkede şehir hayatının güzel bir karışımını sunan Bangkok, Chiang Mai ve Phuket fil koruma alanlarının bol olduğu huzurlu kırsal arazilere ve küçük muhteşem  plajlara sahiptir.

Türkiye’nin balayı uzmanı İsmail Kaymaz 2020 yılındada Tayland’ın en iyi balayı destinasyonları arasında olacağını belirtiyor.

Önerilen Turlar

Önerilen Turlar Bulunmamaktadır

Copyrights © 2018 Aşk Rotaları. Tüm Hakları Saklıdır.