2021’de bir balayı mı planlıyorsunuz ? Balayınız için dünyanın dört bir yanından en iyi yerleri keşfedin .

1. St. Lucia

St. Lucia, dünyanın en popüler balayı yerlerinden biridir. Pırıl pırıl Karayip sularından, nefes kesen dağ manzaralarından ve lüks konaklama birimlerinden, St. Lucia kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Aşağıda, St. Lucia’daki en iyi otel ve tatil köylerini keşfedin.

St. Lucia balayınız için muhteşem plajlardan daha romantik bir ortam ne olabilir? Evli bir çift olarak ilk tatiliniz, bu yüzden çok özel olmalı. 

ST.LUCİA BALAYI’NI KEŞFEDİN

2. Bora Bora

bora bora'da balayı

Bora Bora tatil köyleri, indirimli fiyatlarla ünlü benzeri lüksler sunar ve unutulmaz bir balayı için süitlerinde Fransız şampanyası gibi büyülü bir dokunuş sunar. Bu küçük sevgi armağanları her gün kendinizi çok özel hissettiriyor ve sevginizi derinleştiriyor.

Ayrıcalık, Bora Bora’yı 2020 balayı için farklı bir destinasyon yapan şeydir. Sahilde yalnız kalacak, kişisel yemekler planlayacak ve lüks su üstü bungalovlarda saklanacak kadar şanslı olacaksınız.

BORA BORA BALAYI’NI KEŞFEDİN

3. Maldivler

maldivlerde balayı

Maldivler’in çarpıcı mavi suları, el değmemiş beyaz kumlu plajları ve bir dizi seçkin sahil beldesi, onu dünyanın dört bir yanından balayı çiftleri için tek durak noktası haline getiriyor.

Mercan resiflerinin, balina köpekbalıklarının ve diğer su altı canlılarının çarpıcı manzaraları şnorkelle yüzerken, adaya atlarken ve birkaç spa uygulaması Maldivler’deki çiftler için birçok cazibe merkezinden sadece birkaçı.

MALDİVLER BALAYI’NI KEŞFEDİN

Size Özel Balayı Teklifleri Alın

Özel balayı fırsatlarını ve önerilerini gözden geçirmek için abone olun.

 

4. Fiji

fiji'de balayı

Fiji’nin yıl boyunca sıcak iklimi, lüks kaplıcaları ve tatil köyleri, Fiji’nin balayı çiftleri için genel çekiciliğine daha fazla katkıda bulunur. Çiftler, Fiji’deki balayındayken Wakaya Adası, Taveuni Adası, Yasawa Adaları, Vanua Adası ve diğerleri dahil olmak üzere birkaç egzotik adayı keşfetmeyi seçebilirler.

FİJİ BALAYI’NI KEŞFEDİN

5. Hawaii

Hawaii, özellikle 2021’de dünyanın en popüler balayı yerlerinden biridir. Adaların konumu ve doğal güzelliği, samimi ve dinlendirici balayı için mükemmel bir yer sağlar.

Hawaii, Amerikalı çiftler için pasaportsuz kolay bir balayı yaşatır. Aloha Eyaletini her yıl dokuz milyondan fazla kişi ziyaret ediyor ve turizm, Hawaii ekonomisinin% 20’sinden fazlasını oluşturuyor.

Bazı balayı çiftleri, yüksek turizm oranının Hawaii’nin egzotik çekiciliğini azaltacağından endişe edebilirken, Hawaii adaları balayınız için hala kültürel olarak sürükleyici ve rahatlatıcı bir yer. 2021 boyunca Hawaii’nin daha az sayıda gezgine sahip olması beklenir ve bu da konaklamanızı daha da özel kılar.

HAWAİİ BALAYI’NI KEŞFEDİN

6. Jamaika

Balayınızı Jamaika’da geçirmenin zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yakalamanın bir yolu vardır ve bu, sevgilinizle güzel bir şekilde sofistike ama basit bir yolculuktur. Burada tek bir yolculuğa sığdırabileceğinizden çok daha fazla yapılacak şey var ve her gün aşkınızı birlikte keşfetmek için bir macera. Yine de elbette hiçbir şey yapmamayı seçebilirsiniz ve bu Jamaika’da da gayet iyi.

JAMAİKA BALAYI’NI KEŞFEDİN

7. Bermuda

bermuda balayı

Bermuda, bir balayı cennetinden başka bir şey değildir. Çiftlerin birlikte ilk tatillerinde bulabilecekleri rahatlama, muhtemelen Bermuda’yı dünyanın en iyi balayı yerlerinden biri yapan şeydir.

En çok Horseshoe Bay ve Elbow Beach gibi pembe kumlarla süslenmiş plajları ile ünlüdür. Ada, en çok başkenti Hamilton’da görüldüğü gibi, Amerikan ve İngiliz geleneklerinin kültürel karışımı ile tanınır.

BERMUDA BALAYI’NI KEŞFEDİN

8. Bali

Bali, lüks ve romantik bir balayı mekanıdır. Bali, egzotik, çarpıcı ve keyifli olmasının yanı sıra ekonomik bir balayı da yapabilir. Maceracı ruhunuzu beslemek için burada bulduğunuz şeylerin de sınırı yoktur.

BALİ BALAYI’NI KEŞFEDİN

9. Santorini

santorini'de balayı

Kırmızı ve siyah kumsalların engebeli manzarası, kozmopolit bir atmosfer, nefes kesici manzaralar, lüks oteller ve tatil köyleri ve pastanın üzerine krema, aktif bir yanardağ ile Santorini’nin balayı için bir numaralı varış noktası olması şaşırtıcı değil.

Sevdiklerinize çok sayıda rüya gibi deneyimler yaşatmak istiyorsanız, o zaman bu doğal güzellik gidilecek yer. Santorini, en çarpıcı, ilham verici gün doğumu ve gün batımlarına ev sahipliği yapmaktadır.

SANTORİNİ BALAYI’NI KEŞFEDİN

10. Aruba

Aruba, beyaz kumlu plajları ve muhteşem deniz manzarasıyla ünlüdür. Güney sahili, yumuşak Karayip Denizi sularına uzanan yumuşak kumları ile güzel plajlarıyla bilinir. Kuzey kıyısı, Atlantik Okyanusu’na bakan daha engebeli bir kıyı şeridine sahiptir, ancak aynı zamanda doğal köprü gibi popüler cazibe merkezlerine sahiptir.

Balayı ve düğünlere adanmış birçok turizm ile Aruba’da romantik tatiller yaygındır. Çiftler için belirlenmiş özel paketler, tatil köyleri ve etkinlikleri bulabileceksiniz.

ARUBA BALAYI’NI KEŞFEDİN

11. Tahiti

Tahiti, balayı çiftleri için son derece popüler bir destinasyondur, ancak yılda sadece 200.000 ziyaretçi almaktadır. Fransız Polinezyası’ndaki en büyük adalardan biri olan Güney Pasifik Takımadaları, Tahiti’yi dünyanın büyük bir kısmından almak zor ama gezmeye değer. Ana cazibe merkezleri şelaleler, lagünler, siyah kumlu plajlar ve iki yanardağdır (aktif olmadıklarından endişelenmeyin).

TAHİTİ BALAYI’NI KEŞFEDİN

12. Anguilla

Aradığınız şey uyum ve aşksa, Anguilla’nın balayı sizin için idealdir. Anguilla, Karayipler’de romantik ve pastoral bir balayı için güzel tatil yerlerine sahiptir.

Yemyeşil tropikal zenginlikleriyle Anguilla’nın sahil sahneleri nefesinizi kesmeye yetiyor. Maundays Bay otellerinin rahat ve sessiz varlığından daha mükemmel bir ortam yoktur. Özel kiralık villalardaki çift spa uygulamaları ve özel iki kişilik akşam yemekleri sizin için anlaşmayı imzalar.

BİR ANGUİLLA BALAYI’NI KEŞFEDİN

13. Grenada

“Spice Isle” olarak adlandırılan, Grenada’nın gerçekten romantik, bozulmamış ve pitoresk adaları en iyi balayı destinasyonudur. Grenada, yumuşak kumlu, tatlı ve dağlık bir yağmur ormanına sahip muhteşem kumsalları nedeniyle yeni evliler için en iyi seçimdir.

GRENADA BALAYI’NI KEŞFEDİN

13. Disney Dünyası

Masal gibi bir balayı hayalini kuran çiftler arasındaysanız, Disney World tam size göre. Universal Studios ve Disney’in büyüsünden etkilenenler için burası mükemmel bir balayı mekanı. Sürekli genişleyen parklar ve tatil köyleri ile sihir sonsuzdur.

DİSNEY BALAYI’NI KEŞFEDİN

15. Bahamalar

Kış düğünü yapıp balayınız için daha sıcak bir yere gitmek istiyorsanız ya da her zaman sadece Bahamalar Balayı istediyseniz, hayal kırıklığına uğramayacaksınız! Bahamalar  gerçekten eşsiz bir yerdir.

Takımadalar, ekolojik bir vahadan başka bir şey değildir. Florida kıyılarının sadece 50 mil açıklarında bulunan, on iki saatlik bir uçuşa gerek kalmadan tropikal bir uzaklaşma hissi yaşarsınız.

BAHAMALAR BALAYI’NI KEŞFEDİN

16. Las Vegas

Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler balayı yerlerinden biridir. Dünyanın eğlence başkenti Las Vegas, heyecan verici, göz alıcı ve aksiyon dolu bir balayı geçirmenizi sağlar. Vegas’ta balayınızı planlarken seçebileceğiniz düzinelerce birinci sınıf tatil yeri vardır.

LAS VEGAS BALAYI’NI KEŞFEDİN

17. Saint Vincent ve Grenadinler

Siz ve eşiniz, sıcak güneşin altında güneşlenebileceğiniz, adanın doğal manzarasının tadını çıkarabileceğiniz ve çeşitli heyecan verici açık hava aktivitelerinin keyfini çıkarabileceğiniz tenha bir Karayip noktası hayal ediyorsanız, o zaman tam size göre bir St. Vincent ve Grenadinler balayı. 

Bir St. Vincent ve Grenadinler Balayı’nı keşfedin

BİR ST. VİNCENT VE GRENADİNLER BALAYI’NI KEŞFEDİN

18. Aziz Barts

St. Barts, Fransız Batı Hint Adaları’nın en küçücük ama en güzel adasıdır. Dünyanın parıltısının çoğunun neden bu yere çekildiğini merak etmenize gerek yok.

Sıcak yeşil-mavi suların, beyaz kumlu plajların ve canlı yuvarlanan manzaraların zarafetini tartışmak mümkün değil. Bir St.Barts 2020 balayı, gerçekten iyi bir yaşamın tadı anlamına gelir.

ST.BARTS BALAYI’NI KEŞFEDİN

19. Seyşeller

Seyşeller, dünyanın en  iyi balayı yerlerinden biridir . Şeker kumlu plajları, Hint Okyanusu’nun berrak suları ve muhteşem tatil köyleri, onu dünyanın en romantik yerlerinden biri ve yeni evli çiftlerin en sevgi dolu rüyası haline getiriyor.

SEYŞELLER BALAYI’NI KEŞFEDİN

20. Paris

Sıklıkla Aşk Şehri olarak anılan Paris, dünyanın en popüler balayı yerlerinden biridir. Şehrin büyüleyici kültürü olan ünlü Eyfel Kulesi  Louvre sayesinde birçok yeni evli, romantik atmosferi yaşamak için şehri ziyaret ediyor.

Paris’teki gelişen romantik endüstri, onu destinasyon düğünleri ve balayı keyfi için en iyi yerlerden biri haline getiriyor.


21. Barbados

Barbados,  her şey dahil seçenekler de dahil olmak üzere bir balayı için birçok harika tesise sahiptir  . Oteller ve tatil köyleri adanın kumlu plajlarından ve sıcak, berrak Karayip sularından yararlanmaktadır.

Barbados, Büyük Britanya’dan çiftler için 1 numaralı sıcak hava balayı destinasyonudur ve İngilizce konuşulan ülke, hızla Amerikan balayı çiftleri için de en iyi destinasyon  haline gelmektedir  .

BARBADOS BALAYI’NI KEŞFEDİN