Sizin İçin Wynn Las Vegas oda seçeneklerini listeledik. Kalmak istediğiniz oda tipini seçiniz.

Açıklama

Las Vegas Strip'te yer alan ve egzotik deneyimler sunan bu lüks tesiste eksiksiz hizmet veren spa alanı, vaha tarzı havuzlar ve çok sayıda seçkin markanın bulunduğu mağazalar vardır. Wynn Las Vegas, McCarran Uluslararası Havaalanı'na yaklaşık 8 km uzaklıktadır.
Tesis, 1.800'den fazla kumar makinesi ve 26 adet poker masası bulunan tam donanımlı bir kumarhaneye ev sahipliği yapmaktadır. Havuz kenarında yirmi bir oyunu gibi çeşitli masa oyunları da mevcuttur. Wynn'deki Chanel ve Louis Vuitton gibi birçok butik sayesinde benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşayabilir; ayrıca özgün restoranlar, büfeler ve kafelerde yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Intrigue gece kulübünde son teknoloji ışık ve ses ekipmanlarıyla yüksek enerjili eğlenceler sunulmaktadır.
Wynn Las Vegas'ın lüks odalarında Las Vegas manzaralı geniş pencereler vardır. Hepsinde Wynn Dream yataklar, düz ekran TV ve WiFi erişimi mevcuttur.
Otelin özenli konsiyerj servisi çevrede tur organizasyonları, rezervasyonlar ve diğer talepleriniz için ayarlama yapabilir. İş seyahatinde olanlar için bir konferans merkezi de bulunmaktadır.
Pek çok terapi sunulan spa merkezinde kadınlar ve erkekler için ayrı olanaklar vardır. Ayrıca tam donanımlı spor salonuna ve egzersiz kurslarına ev sahipliği yapan bir fitness merkezi mevcuttur. Tesisteki 5 adet kabinli tasarım havuzunun 1'inde açık hava aktiviteleri düzenlenmektedir.
Bu, bağımsız değerlendirmelere göre konuklarımızın Las Vegas noktasında en beğendikleri kesim.

Fotoğraf Galerisi

ODALAR & MÜSAİTLİKLERİ

  • Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit Salon

    Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit Salon

    ODA SEÇ
  • Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit Parlor

    Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit Parlor

    ODA SEÇ
  • Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit King

    Wynn Las Vegas Wynn Tower Süit King

    ODA SEÇ
  • Wynn Las Vegas Deluxe Resort King

    Wynn Las Vegas Deluxe Resort King

    ODA SEÇ

Copyrights © 2018 Aşk Rotaları. Tüm Hakları Saklıdır.