MİKONOS ADASI BALAYI PAKETİ

Sizin İçin Royal Myconian - Leading Hotels of the World oda seçeneklerini listeledik. Kalmak istediğiniz oda tipini seçiniz.

Açıklama

Kendi özel kumsalına bakan lüks Royal Myconian - Leading Hotels of the World, Ege'nin muhteşem manzaralarına sahip zarif odalar ve kapsamlı spa olanakları sunmaktadır.
Konuklar altın kumlu Elia Plajı'na birkaç adımda ulaşabilir. Plajda havlular, aperitifler, konforlu şezlonglar ve şemsiyeler mevcuttur.
Royal Myconian'ın zarif konuk odalarında oturma alanı, LCD TV ve DVD/CD çalar vardır. Özel havuzlu veya spa küvetli odalar ve süitler de bulunmaktadır. Günde 2 kez hizmetli servisi sunulmaktadır.
Elia Restaurant'ta her sabah zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Ambrosia alakart restoran seçkin Akdeniz lezzetleri sunmakta, nefes kesici havuz ve deniz manzarasına bakmaktadır. Havuzların etrafında yer alan 3 barda ise ferahlatıcı kokteyller servis edilmektedir.

Fotoğraf Galerisi

ODALAR & MÜSAİTLİKLERİ

  • Royal Myconian - Leading Hotels of the World Grand Executive Süit - Özel Havuzlu

    Royal Myconian - Leading Hotels of the World Grand Executive Süit - Özel Havuzlu

    ODA SEÇ
  • Royal Myconian - Leading Hotels of the World Executive Süit - Özel Havuzlu

    Royal Myconian - Leading Hotels of the World Executive Süit - Özel Havuzlu

    ODA SEÇ
  • Royal Myconian - Leading Hotels of the World Superior Oda - Spa Küvetli, Yeni Modern Görünümlü

    Royal Myconian - Leading Hotels of the World Superior Oda - Spa Küvetli, Yeni Modern Görünümlü

    ODA SEÇ
  • Royal Myconian - Leading Hotels of the World Premium Çift Kişilik/ Spa Küvetli

    Royal Myconian - Leading Hotels of the World Premium Çift Kişilik/ Spa Küvetli

    ODA SEÇ

Mikonos Adası için Türk vatandaşlarına vize uygulaması varmıdır?
-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Mikonos’a giriş yapabilmeleri için Shengen vizesi almaları gerekmektedir.



Mikonos ‘da Nereye Gidilir?
Ege Denizi’nin ortasına konuşlanmış Yunan adalarının en popüleri; Mykonos! Begonvil kokan dar sokaklarında pelikanlara rastlamanızın mümkün olduğu bembeyaz bir cennet… Yunan mutfağının eşsiz güzelliklerini keşfedebileceğiniz, renkli gece hayatında unutulmaz anılar biriktireceğiniz ve binlerce yıllık kültürel mirasına hayran kalacağınız eşsiz bir tatil cenneti…Peki Mykonos’ta nereye gitmeli, ne yapmalı?

Little Venice
Adanın batı kısmında yer alan Little Venice, sizlere Ortaçağ atmosferinde eşsiz bir gün batımı manzarası sunuyor. Eski zamanlarda adada yaşayan kaptanların denizin hemen kıyısına inşa ettiği iki veya üç katlı evler, zamanla Ege’nin eşsiz güzelliğini izleyebileceğiniz kafe ve restoranlara dönüştürülmüş. Ortaçağ mimarisiyle oluşturulmuş tarihi mekanların rengarenk balkonlarında keyifli saatler geçirebilirsiniz. 

The Windmills
Little Venice’in tarihi atmosferinin karşısına konumlanan The Winmills, Mykonos’un ikonik sembollerinden biri. 16. Yüzyılda enerji elde etmek için inşa edilen toplamda 16 adet rüzgar gülü, şimdilerde ise adanın resmedilmeye değer tarihi eserleri olarak yerini koruyor. Rüzgar güllerini görmek için yola çıktıysanız, Alefkandra’ya da uğramalısınız. Bu tarihi mekanda Ege mutfağının nefis atıştırmalıkları ile tanışabilir, Little Venice manzarası karşısında geleneksel Yunan içkilerini yudumlayabilirsiniz. 

Paraportiani Church
Adada yaşayanlara sorarsanız, Mykonos’un toplam 365 kiliseye ev sahipliği yaptığını söyleyeceklerdir; yılın her günü için birer adet… Bizans mimarisiyle inşa edilmiş beyaz badanalı kiliseler arasında en çok ziyaret edileni ise, Kastro bölgesinde bulunan Paraportiani Church... 1425’te inşasına başlanan ve 17. Yüzyılda tamamlanan kilise, beş ayrı kilisenin birleşiminden oluşuyor. Girişi ücretsiz olan kilise, günümüzde halen ibadethane olarak kullanılmaya devam ediyor. 

Paradise Beach
Adanın güney kıyısında yer alan Paradise Beach, yumuşacık kumları, masmavi denizi  ve canlı atmosferi, Paradise Beach’i adanın en uğrak mekanlarından biri yapıyor. Son zamanlarda sayıları artan beach clubları ile gelişen sahil şeridi, turistleri Ege’nin serin sularıyla buluşmaya devam ediyor. Tropicana Beach Bar ve Cavo Paradiso Club, sahilin en çok tercih edilen mekanlarından birkaçı.

Ano Mera
Şehir merkezinden 4 mil uzakta bulunan Ano Mera, adanın diğer kısımları gibi uçsuz bucaksız bir deniz manzarasına sahip olmadığından, nispeten daha tenha bölgelerden biri. Eğlenceli plajların ve ikonik restoranların yanı sıra şehrin tarihi dokusunu görmek isteyenlerin uğrak noktası.

Delos
Eğer Mykonos’da yeterli zamanınız varsa Delos, kesinlikle görmeniz gereken yerlerinden biri. Mykonos adası, uzun zamanlar önce Yunan adalarının dini ve politik merkezlerinden biri olarak konumlanmış. Müziğin atası olarak anılan Apollo, yaban hayatın ve avcılığın atası olarak anılan Artemis, bu küçük adada dünyaya gelen Yunan efsanelerinden birkaçı…Delos, mitolojik önemi sebebiyle turistlerin ilgisini çekiyor. Delos’ta bulunan Arkeoloji Müzesi’nde zaman tünelinde sıra dışı bir yolculuk yapabilirsiniz. 

Psarou Beach
Güneşin ısıttığı yumuşacık kumlarda eğlenceli bir plaj partisi mi hayal ediyorsunuz? Paradise Beach’in kuzeyinde konumlanan Psarou Beach, tam size göre! Masmavi dalgaları ve rahatlatıcı atmosferi ile Psarou Beach, ailelerin ve balayı planı yapan çiftlerin ilgisini çekiyor. Ayrıca rüzgar sörfü ve su kayağı yapanlar için ideal hava koşullarına sahip.

Mykonos Folk Museum
Mykonos Folk Museum, üç ayrı tarihi evden oluşuyor. 18. Yüzyılda Kastro’nun yaşadığı ev, müzenin ana binasını oluşturuyor. Burada, eski döneme ait Yunan kostümleri ve Mykanos fotoğrafları, geleneksel müzik enstrümanları ve ünlü Yunan ressamlarının tabloları arasından tarihsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Lena’nın Evi olarak bilinen ikinci bina, 18. Yüzyılın üst sınıf evlerinden birini temsil ediyor. Mykonos’un ünlü rüzgar güllerinin yanında yer alan The Agriculture Müzesinde ise dönem mimarisine göre dekore edilmiş bir değirmen evine konuk olacaksınız. 

Archaeological Museum of Mykonos
Bu küçük müze evi, adada yapılan kazı çalışmaları sırasında bulunan yüzyıllar öncesine ait kalıntıları barındırıyor. Miladtan önce 25. Yüzyıldan kalan vazo, çömlek, mücevher gibi pek çok kalıntıyı müzede görebilirsiniz.

Aegean Maritime Museum
Şehir merkezinde yer alan Aegean Maritime Museum’da, navigasyon cihazları, gemi modelleri ve eski haritalar gibi Mykonos’un denizcilik tarihiyle ilgili pek çok eseri sergileniyor. Eğer denizcilik ile ilgileniyorsanız bu müzede saatlerinizi geçirmeniz muhtemel...



Mikonos ‘da Ne Yapılır?
Ege’nin en eğlenceli adası olarak bilinen Mykonos’ta ada hayatının tüm nimetlerinden yararlanmak mümkün. Gündüzlerinizi plajların tadını çıkararak, su altı hayatını keşfederek ya da katılacağınız tekne turları ile adanın bakir koylarını keşfederek değerlendirebilir, Küçük Venedik ya da arkeolojik site gibi alanları ziyaret ederek tatilinize tarihsel bir boyut kazandırabilirsiniz. Güneş battıktan sonra ise kaliteli restoranlar, konsept barlar ve çılgın plaj partileri arasında seçim yapmak tamamen size kalmış!



Mikonos ‘dan Ne Alınır?
Sokak arası butikleri ve home-made mağazalarıyla ünlü Mykonos’un tam anlamıyla uyumayan bir alışveriş cenneti olduğunu söylemek mümkün. Little Venice ve Zouganeli Street’te rahatlıkla bulabileceğiniz, çeşitli renklerde üretilen el yapımı Mykonos sandaletleri, adada turistik alışverişin olmazsa olmazlarından. Mykonos’ta alışveriş denince akla gelen bir başka fırsat ise mücevher… Bu küçük ve sevimli adada neredeyse kafe ve restoran sayısı kadar mücevher mağazası görmeniz mümkün. El yapımı gümüş ve altın tasarımlar için Polikandrioti Street’teki Lalaounis’i ziyaret edebilirsiniz. 



Mikonos ‘da Ne Yenir?
Yunanistan’ın gastronomi üssü olan Mykonos mutfağı, kopanistri, ksinotira ve louza gibi leziz mezeleriyle ünlü. Akdeniz mutfağını tipik özelliklerini görmenin mümkün olduğu adada, en çok bilinen Yunan yemekleri Moussaka, Pastitsio, Souvlaki ve Gyros, masaları süsleyen diğer lezzetler. Baklava, Ghalatoboureko, Loukoumia ve Loukoumades ise Mykonos’ta yemek sonrası en çok tercih edilen tatlı çeşitleri. Ayrıca adanın geleneksel tatlısı Amydgalota ve alkolsüz tazelenme içeceği olarak anılan ünlü Soumada Mykonos maceranızı noktalamadan önce mutlaka tatmanız gereken lezzetler. 



Mikonos ‘a Ne Zaman Gidilir?
Mykonos’u en kalabalık ve canlı olduğu dönemde ziyaret etmek, turistlerle dolup taşan plaj partilerine katılmak istiyorsanız, seyahatinizi Temmuz ve Ağustos ayları için planlayabilirsiniz. Yaz kalabalığının adayı terk ettiği, otel fiyatlarının yaz dönemine göre düştüğü Eylül ve Ekim ayları ise, sakin bir tatil hayal edenler için ideal. 



Mikonos ‘da Eğlence ve Gece Hayatı
Yunan Adaları’nda gece hayatı denildiğinde akla Mykonos geliyor. Mykonos, birbirinden ünlü bar ve gece kulüpleri ile Avrupa’nın limit tanımayan eğlence üslerinden biri… Her köşe başında görebileceğiniz taverna, bar ve gece kulüpleri ile Mykonos, her yaştan insana ve farklı zevklere hitap etmekte oldukça başarılı. 7/24 parti atmosferiyle yaşayan bu eğlence adasında, kendinizi yalnız hissetmeniz neredeyse imkansız!  Sakin bir ortamda Mykonos’un harika gün batımını izlemek için Little Venice’te bulunan Kastro Bar; günün ilk ışıklarına kadar eğlenmek isteyen after-party meraklılarına Cavo Paradiso; dünyaca ünlü DJ’lerin katılımıyla sabaha kadar dans edip eğlenebileceğiniz beach-partyler… Hepsi ve çok daha fazlası için Mykonos, sizleri ağırlamayı bekliyor. 



-Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.

-Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, cıkış saatleri 12:00 dır.

-Türkiye çıkışlı uçakların genelinde bagaj ağırlığı 20 Kg dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek olan ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek olan ülkede iç hat uçuşu bulunuyorsa, bu iç hat uçuşunda valiz ağırlığı 10 kg ila 15 Kg’a kadar düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlıklarında müşteriden tahsil edilecek ekstra ücret kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup askrotalari.com sorumluluğunda değildir.

-Hatalı bilgilerden oluşacak biletlerin iptal ve değişiklik ceza bedelleri müşteriden tahsil edilmekte olup askrotalari.com sorumluluğunda değildir.

-Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 aylık geçerlilik süresine sahip olması gerekmektedir. 6 aydan az geçerlilik süresi olan bir pasaportla seyahat eden müşterilerimiz seyahat ettikleri ülkenin pasaport polisleri tarafınca ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.

-Yeşil pasaport (kamu çalışanı) sahiplerinin ıslak imzalı ve "yurtdışına çıkışında sakınca yoktur" ibareli belgeyi çalıştığı kurumdan tedarik etmesi gerekmektedir. Ayrıca ebeveyn sayesinde yeşil pasaport kullanımına hak kazanan öğrenciler için de hak kazandıran kişinin ilgili müdürlükten yurtdışına çıkışında bir engel olmadığını belirten bir yazı gerek​mektedir.​

-Cep telefonlarınızı yurt dışında kullanabilmek için Türkiye’den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını GSM operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.

-Tur satın alındıktan sonra iptal veya değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.

-Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Uçuş saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. Askrotalari.com Havayolları ile müşterilerımız arasında aracı konumdadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, saat yada gün değişikliği, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan askrotalari.com sorumlu tutulamaz.

-Bazı havayollarında catering hizmetleri ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir. Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan askrotalari.com sorumlu değildir.

-Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.

Copyrights © 2018 Aşk Rotaları. Tüm Hakları Saklıdır.